研究員の黄琬惠さんが国際会議で優秀ポスター賞を受賞

2017年10月31日、ベトナムのハノイで開催された国際会議、「HUST & KU International Symposium on the Education & Research of the Global Environmental Studies in Asia in conjunction with the 10th Regional Conference on Environmental Engineering」において、黄 琬惠研究員が、で、ポスター優秀賞を受賞しました。

対象となった発表は以下の通りです。

タイトル: Sustainable development of Nation Park in Japan; Case study in Tanabe city Torinosu Peninsula in Wakayama

概要: National parks in Japan use park zoning system to designate national park area as such regardless of private land ownership. According to the calculation in 2016, over 25.5% of natural park’s lands are privately owned. Since some of natural parks’ lands are owned privately, park management needs support from regional residents, scholars or researchers didn’t focus on residents’ participation much. However, sustainable development of national parks in Japan becomes an important issue, because of attention on biodiversity. The purpose of this study is to pick up issues that a national park community will be faced with on the way to a sustainable development.